top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJobHulpMaatje 030

Nieuwe coördinator

Mijn naam is Michiel Kersemaekers. Ik ben 58 jaar. Ik heb bijna dertig jaar als docent geschiedenis gewerkt in het voortgezet onderwijs. Daarnaast heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan, onder meer in en rond de Antoniuskerk in Lombok. Heel lang ben ik actief geweest in de caritas / diaconie.


Toen ik de vacature voor coördinator SHM zag vermoedde ik dat dit wel eens goed bij me zou kunnen passen. Inmiddels ben ik een maand actief en ik ben onder de indruk van het grote aantal maatjes en met name hun gedrevenheid om iets te willen betekenen voor mensen die gebukt gaan onder grote financiële zorgen. De organisatie is degelijk opgezet.


Dit alles motiveert me enorm om mijn steentje aan het goede werk van SHM Utrecht bij te dragen. Ik geloof dat we allemaal leven van genade en dat we aan elkaar gegeven zijn om elkaars welzijn te vergroten. SchuldHulpMaatje helpt ons dit in praktijk te brengen. Samen komen we verder!Michiel Kersemaekers

info@schuldhulpmaatje030.nl

132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page