top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJobHulpMaatje 030

Wethouder bij afsluiting JobGroups

Bijgewerkt op: 26 jun. 2019

UTRECHT, 19 juni 2019 - Komende vrijdag sluiten we de allereerste JobGroups Utrecht af met een feestelijke bijeenkomst. Wethouder Maarten van Ooijen zal tijdens een deel van deze slotbijeenkomst aanwezig zijn om aan de cursisten een certificaat uit te reiken.


Begin mei ging de eerste JobGroups-cursus van start in Utrecht Kanaleneiland. Dit is een serie van zeven ontmoetings-bijeenkomsten waarin werkzoekenden elkaar helpen om zicht te krijgen op vragen zoals: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Waar zoek ik? en: Hoe kom ik over?!


De deelnemers zullen zich van hun beste kant laten zien. Zij gaan een pitch doen waarin ze in aanwezigheid van de wethouder en enkele werkgevers hun unieke kwaliteiten zullen presenteren.

Maarten van Ooijen (CU)

Het is prachtig om te zien hoe de deelnemers gegroeid zijn

en hoe zij hun talenten presenteren. Nader verslag volgt via

deze website. Samen werkt 't! 

Terugblik Slotbijeenkomst 21 juni 2019


Afgelopen vrijdag was de feestelijke slotbijeenkomst van de JobGroups-cursus. Alle deelnemers presenteerden zichzelf in wervende pitches. Dit varieerde van een kook-liefhebber met aanbod als binnenhuis-architect, tot een organisator van natuurbeleving; van een creatief 'manusje van alles', tot een ondernemer in de gezondheidszorg. Zeer divers!

Foto: deelnemers van JobGroups-cursus (boven) en wethouder Maarten van Ooijen in gesprek met JobGroups-deelnemers


Al met al heel veel potentie, motivatie en bijzondere talenten. De aanwezige werkgevers zaten op het puntje van hun stoel. Niet alleen om tips en tops uit te delen, maar ook om kandidaten voor concrete vacatures uit te nodigen. Een prachtige win/win! Arbeidsmarkt: Here we come!

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page