top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJobHulpMaatje 030

Start derde JobHulpMaatje-cursus

Utrecht - Je bent je baan kwijt geraakt of bent om andere redenen op zoek naar werk. ‘In between jobs’ is vaak geen vrijwillige keus. Wat je verhaal ook is: in je eentje is het niet eenvoudig om een baan te vinden die bij jou past. Na het succes van de eerste en tweede JobGroup gaat op 3 februari een derde JobGroup van start.

JobHulpMaatje is een initiatief van en voor werkzoekers die elkaar willen steunen en op weg helpen om een baan te vinden. Met inspirerende Jobtalks en handige tips maken we elkaar wegwijs en denken we in kleine groepjes na over hoe je concreet stappen kunt zetten bij het vinden van werk. Daarnaast bieden we een 1-op-1 begeleidingstraject voor deelnemers die extra ondersteuning nodig hebben

Opzet Onder leiding van deskundige vrijwilligers ga je met medewerkzoekers optrekken en krijg je nieuwe energie: je staat er niet alleen voor. Het werk zoeken krijgt hierdoor een mooie impuls.


Programma Het programma bestaat uit een serie van 7 bijeenkomsten over de belangrijke vragen van werkzoekers: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik eigenlijk? Hoe presenteer ik mezelf? Hoe maak ik een goede CV? Bij elke bijeenkomst staat een vraag centraal waarbij de deelnemers elkaar op weg helpen. JobHulpMaatje wordt georganiseerd op initiatief van Stichting Utrecht op Orde (organisator van o.a. SchuldHulpMaatje Utrecht).


Aanmelding Iedereen die werkzoekend is van harte welkom. In verband met de opzet van het programma is aanmelding vereist (vol is vol). De JobGroups-bijeenkomsten zijn op 7 achtereenvolgende maandagen (steeds twee uur) van 3 februari tot eind maart en vinden plaats in het de vestiging van het Buurtteam aan de Pagodedreef 49 in Utrecht Overvecht. Deelname is gratis. Voor informatie en aanmelding kunt u terecht op de website www.jobhulpmaatje.nl. Voor concrete vragen kunt u terecht bij Kees van den Berg (06 51112820).


Samen kom je verder!

90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page